Tarieven

Je kan kiezen om naar de praktijk te komen en dan betaal je per fase van het dieet. Kies je ervoor om online advies te krijgen, dan is er een opstartbedrag en een mogelijkheid om langer begeleiding te krijgen. 

Afspraak op de praktijk

Eliminatiefase

Alle consulten tijdens deze fase zijn inbegrepen, net als alle informatie bundels.

€152,50

Herintroductiefase

Alle consulten tijdens deze fase zijn inbegrepen, ook de informatie bundel om deze fase tot een goed einde te brengen

€101,95

Stabilisatiefase

Het aantal consulten is hierbij verschillend, daarom dat je hier per consultatie betaalt. 

€25

Online advies

Opstart online advies

Dit is een opstartkost die éénmalig betaald dient te worden. Hierna krijg je 4 maanden toegang tot het platform.

€149

Maandelijkse verlening

Wil je langer dan 4 maanden op het platform kunnen? Dan kan je dit maandelijks verlengen. Elke maand krijg je een mail met de vraag of je al dan niet wilt verlengen, dus geen automatisch abonnement.

€25

Afspraak annuleren?

We vragen om gemaakte afspraken steeds te respecteren. We begrijpen dat er altijd iets kan tussenkomen en vragen je dan ook om ons tijdig te verwittigen. Je kan je afspraak tot 24u voor de afspraak kosteloos annuleren (telefonisch - via voicemail - via mail - via sms), anders wordt het bedrag van een vervolgconsult aangerekend. Wij houden met plezier onze tijd vrij om u te helpen, maar er zijn ook nog andere mensen die vaak op het door u gekozen moment willen komen. Zo kunnen we iedereen helpen.

Terugbetalingen mutualiteit

Bij elke mutualiteit is de terugbetaling anders, ik leg je dit met plezier uit tijdens de consultatie of je kan dit ook bij je mutualiteit navragen.