Lunch

 

Heerlijke receptjes hoeven niet altijd moeilijk te zijn, integendeel! Wanneer ik denk aan brood met plattekaas en radijsjes, denk ik altijd aan zomerse terrasjes. Ik vind het een lichte en frisse lunch en het is bovendien nog eens super gezond ook!

Gisterenmiddag had ik super veel zin in 2 verschillende gerechten: tomaat-mozzarella en iets met wraps. Dus ik dacht, laat ik er gewoon 1 gerechtje van maken! Om het net dat beetje meer te geven voegde ik er ook wat zelfgemaakte groene pesto aan toe. Mmmm!

Ik wou graag met jullie deze heerlijke seizoenssalade delen. Het is momenteel volop het seizoen voor aardbeien en rabarber en dus zijn dit twee centrale componenten in dit gerechtje. Het zoete van de rabarber en de aardbeien gaat perfect samen met het zoute van de fetakaas. De venkel en radijzen geven dan weer een frisse toets aan deze lentesalade....

Op zoek naar iets eenvoudig, lekker, origineel en gezond? Dit receptje heeft het allemaal. Bovendien kan je de muffins heel gemakkelijk bewaren in de koelkast, waardoor je er de dag erna gerust nog enkele kan meenemen naar het werk!

Dit duo van croques bestaat uit een zoete en zoute croque. De zoute croque is met zelfgemaakte groene pesto, verse tomaten en mozzarella. De zoete croque is met banaan en gesmolten zwarte chocolade. Mmmmm!

Quinoasalade

03-04-2019

Dit weekend was het mooi weer en dan kan een slaatje heerlijk smaken. Daarom dat ik alles in huis heb gehaald om dit heerlijke quinoaslaatje te maken. Jammer genoeg is het weer al wat omgeslagen, maar ik heb het toch nog met plezier gegeten.