Zandkoekjes met confituur

01-05-2019

Wanneer ik confituur maak dan zorg ik er altijd voor dat ik onmiddellijk voldoende heb voor andere gerechtjes zoals bijvoorbeeld deze koekjes. Wanneer je deze koekjes maakt, bewaar ze dan wel het best in de koelkast, omwille van de confituur. Ze kunnen dan een drietal dagen bewaard worden.

Zandkoekjes met confituur

Ingrediënten

  • Ingrediënten voor het basisrecept confituur (of confituur uit de winkel met FODMAP-arm fruit)
  • Ingrediënten voor het basisrecept zandkoekjes

Bereidingswijze

  1. Maak eerst het basisrecept voor confituur
  2. Maar vervolgens het basisrecept voor zandkoekjes. Wanneer je bij dit recept de figuurtjes uitsteekt, maak dan in de helft van de figuurtjes een rond gaatje (zie foto, zo zie je de confituur). 
  3. Smeer - wanneer de koekjes afgekoeld zijn - op 1 koekje zonder gaatje confituur en plaats er een ander koekje met een rond gaatje bovenop. 

Laat het smaken!

Saskia (stagiaire)