Brood

 

Naan

24-09-2019

Naan kennen we waarschijnlijk allemaal als Indisch platbrood, het is makkelijk om te maken en kan in veel gerechten gebruikt worden. Je kan ervoor kiezen om de naan kleiner te maken en te gebruiken als een dipper, je kan ze ook groter maken en dan bij de lunch serveren. Ook is het een leuk alternatief om snel brood op tafel te toveren....

Havermoutbrood

10-06-2019

Omdat ik niet de grootste fan ben van glutenvrij brood (en dan vooral van de structuur), ga ik voortdurend op zoek naar lekkere alternatieven. Na enkele (heel) mislukte pogingen, ben ik uiteindelijk tot dit resultaat gekomen en ik ben er echt heel blij mee!

Boekweitbrood

17-11-2018

Vandaag had ik een kookworkshop met glutenvrije producten en hebben we dus ook boekweitbrood gemaakt. Boekweit is geen graan, maar een zaad dat van nature glutenvrij is. Het voordeel met boekweit is, dat dit zorgt voor een stevig brood en het niet te makkelijk brokkelt, wat vaak wel het geval is bij glutenvrij brood. Het brood, al zeg ik het...